Artikel(en) - €0,00
Uw winkelwagen bevat nog geen items.
Bestellen
Selecteer het gewenste
Abri poster

Abri poster drukken

Een abri posterformaat is een uitstekende keuze om uw boodschap op te laten drukken. Het formaat van een abri poster betreft 1185 x 1750 mm. Letterlijk vertaalt betekent abri wachthokje. Dit is dan ook de locatie waar je deze posters het meeste tegenkomt. In Nederland vindt u dergelijke ‘wachthokjes’ vaak bij bus- en tramhaltes. Dit is dan ook de reden dat je abri posters veel tegenkomt in bushokjes. Een abri poster is niet te missen. Wilt u zich dus kenbaar maken en uw boodschap duidelijk overbrengen, dan kunt u kiezen voor een abri poster.

Kosten drukken abri formaat poster

Het drukken van een abri poster doen wij ook. Voor een abri poster geldt dat de kosten afhankelijk zijn van de keuze of u voor een digitaaldruk of een offset gaat. Om u bij uw keuze te helpen adviseren wij om bij een kleine oplage te kiezen voor digitaaldruk en bij een grote oplage te gaan voor offset. Digitaaldruk kunt u namelijk vanaf 1 poster bestellen, terwijl u offset vanaf 50 stuks kunt laten afdrukken. 

Abri printinformatie

Een abri posterformaat weegt tussen de 135 en 150 gram. Als u gaat voor een abri poster dan kunt u kiezen uit vier verschillende papier- en druksoorten. 

 1. Offset 4/0 (135 gram) - Full color/onbedrukt (enkelzijdig bedrukt)
 2. Offset 4/3 (135 gram) - 4 kleuren (full color) aan de voorkant en 3 kleuren (tegendruk) aan de achterkant. Dit wordt vaak gebruikt zodat de poster niet doorschijnt en contrasten mooi zichtbaar blijven. 
 3. Digitaaldruk (150 gram)
 4. Offset 4/2 (135 gram) - 4 kleuren (full color) aan de voorkant en 2 kleuren (tegendruk) aan de achterkant. Dit wordt vaak gebruikt zodat de poster niet doorschijnt en contrasten mooi zichtbaar blijven.

Daarnaast is het papier mc gesatineerd. Let wel: bij verschillende papiersoorten kunnen gelijke kleurwaarden verschillend worden weergegeven. Als u gebruikmaakt van onze druk- en printservice moeten uw drukgegevens zijn opgemaakt in CMYK. 

Wij leveren:

 • Een inktbezetting van maximaal 300%
 • ISO Coated v2 (gebaseerd op FOGRA39)
 • Hoge oplages piano liggend - dus niet gerold 

Handig om te weten:

 • Spel- en zetfouten worden door ons niet gecorrigeerd
 • Afbrekingen en hun posities worden niet gecontroleerd
 • Overdrukinstellingen worden door ons niet gecontroleerd
Uw voordeel
 • Abri poster zijn per stuk te bedrukken en te bestellen.

 • Wij kunnen binnen één order op meerdere adressen leveren. Gratis verzending in heel Nederland.

 • Abri poster die u bij ons hebt laten afdrukken zijn binnen en buiten te gebruiken.

 • Wij bedrukken Abri poster in full-colour, enkel- of dubbelzijdig.

 • Morgen uw Abri poster nodig? Next-day levering mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »