Artikel(en) - €0,00
Uw winkelwagen bevat nog geen items.
Bestellen

Posters printen

Best choice

Posters drukken en posters afdrukken

Flyer 2000 is in 10 jaar uitgegroeid tot hét adres om posters af te drukken en te printen. Meer dan 50% van alle posters die u op straat ziet zijn gedrukt of geprint door Flyer 2000.

Wij leveren bij alle grote exploitanten van buitenreclame in Nederland en drukken posters op A0, A1, A2, of elk ander formaat. Wij kunnen binnen één order posters leveren op meerdere adressen. Op deze manier zijn wij marktleider bij het drukken van posters voor cultuur, muziek en evenementen.

Ondanks de introductie van radio, TV en internet zijn posters onverminderd populair. Nieuwe methoden voor het uitprinten van posters hebben de kwaliteit verbeterd, het goedkoop gemaakt om kleine oplagen te drukken en het papier wordt milieuvriendelijker geproduceerd.

Uw voordeel
  • Posters zijn per stuk te bedrukken en te bestellen.

  • Wij kunnen binnen één order op meerdere adressen leveren. Gratis verzending in heel Nederland.

  • Posters die u bij ons hebt laten afdrukken zijn binnen en buiten te gebruiken.

  • Wij bedrukken posters in full-colour, enkel- of dubbelzijdig.

  • Morgen uw poster nodig? Next-day levering mogelijk.

Dus wilt u binnen 24 uur posters afdrukken en aan huis ontvangen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Haarlem. Neem contact met ons op of bestel online.

Poster printen of drukken

Wij adviseren uw graag of het beter is om de poster te laten afdrukken of de poster (digitaal) te printen. Dit heeft er onder andere mee te maken hoe u de poster heeft laten opmaken en of wij bijvoorbeeld een foto poster moeten afdrukken.

Ook voor andere adviezen en om uw bestanden eerst te controleren staan onze medewerkers voor u klaar. Zo worden eventuele fouten voorkomen en bent u gegarandeerd van het mooiste resultaat.


Ons productaanbod: Posters afdrukken

Wilt u A0, A1, A2 of elk ander formaat poster uitprinten? Of overweegt u grote aantallen; neemt u dan contact met ons op.

Handige Informatie
Contactformulier

Openingstijden: Ma t/ Vr. onder werktijden

Telefoon: 020 -303 1243

Verstuur

Wij werken onder andere voor

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »