Artikel(en) - €0,00
Uw winkelwagen bevat nog geen items.
Bestellen

Over ons

Flyer2000 is een jong en dynamisch bedrijf dat online drukwerk aanbiedt. Drukwerk is een manier van vertellen. Uw verhaal. Uw creativiteit, Uw unieke product, Uw kunstwerk. Daarom doen wij graag net dat stapje extra.

Kwaliteit, snelle levering en lage prijzen. Het zijn waarden waar we bij Flyer2000 heilig in geloven. Flyer2000 werkt met diverse leveranciers welke allen gespecialiseerd zijn in de producten die Flyer2000 aanbiedt. Flyer2000 koopt grootst in en kan hierdoor zijn producten scherp geprijsd aanbieden, zonder in te leveren op de kwaliteit. Doordat Flyer2000 met meerdere leveranciers werkt, kan het elke capaciteit aan. Al ons drukwerk word in Nederland vervaardigd waardoor we korte levertijden kunnen garanderen.

Flyer2000 onderscheidt zich niet alleen qua prijs, kwaliteit en levertijd, maar ook qua service. Zo willen wij u het gemak bieden van snel je drukwerk bestellen; kortere keuze opties, snellere afronding van uw bestelling, diversiteit aan betaalopties en de mogelijkheid om direct je drukwerk te verspreiden over meerdere adressen.

Flyer2000 werkt met passie aan zijn producten en beoordeelt met regelmaat zijn eigen processen.  Niets belangrijker dan het eindresultaat! Wij weten hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Daarom doen wij er alles aan om u als klant 100% tevreden te houden.

Onze klanten weten het: wat wij garanderen komen wij ook na.

Flyer2000 B.V.
Kuiperbergweg 8
1101 AG Amsterdam

BTWnr: NL.81.45.31.982.B.01
Kvknr: 08132618
IBANnr: NL95 RABO 0148 3667 32

 

Ons reviewbeleid 
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden weergegeven op een duidelijke en overzichtelijke manier in Yotpo.
Op onze website vind je na het aanklikken op Yotpo reviews van klanten. Een klant heeft bij ons een product besteld, betaald en ontvangen.


FSC Keurmerk
Al onze leveranciers zijn FSC gecerificeerd.

Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. FSC is opgericht in 1993 in Toronto, Canada. Onder de oprichters waren bosbeheerders, milieu-organisaties, houthandels, 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »