Artikel(en) - €0,00
Uw winkelwagen bevat nog geen items.
Bestellen

Betaalmethoden

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

Steeds meer consumenten beschikken over een mobiel bankieren app van hun bank, waarmee ze zonder e-identifier of bankpas met iDEAL kunnen betalen. Zo wordt iDEAL nog laagdrempeliger. 

Creditcard
Onder de richtlijnen van de PSD2 betaald u geen extra kosten wanneer u met Visa, Mastercard of American Express creditcard betaald.

U betaalt met de gegevens die op creditcard te vinden zijn:

  • het creditcardnummer, centraal afgebeeld op de voorkant van uw creditcard. Het creditcardnummer is een cijferreeks van 13-16 getallen.
  • de vervaldatum (de maand en jaar van de vervaldatum staan op de voorpagina)
  • validatiecode (ook wel CVV of CVV2). De validatiecode bestaat bij een VISA of MasterCard uit 3 getallen, en is te vinden helemaal rechts in de handtekeningstrip op de achterkant uw creditcard.
  • Vaak is een extra wachtwoord vereist (Safekey American Express, MasterCard Securecode of Verified by Visa). U kunt deze zelf uitkiezen als u dat nog niet heeft gedaan. Mocht u dit wachtwoord vergeten zijn, neem dan contact op met uw creditcardorganisatie. Door dit extra wachtwoord wordt online betalen een stuk veiliger, het is daarom zeker aan te raden om hiervan gebruik te maken.

Paypal
Kosten voor betalingen via Paypal; 3.5% van het aankoop bedrag.
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord (nadat u een account heeft aangemaakt bij Paypal).
 

Riverty
Kosten voor betaling via Riverty; 3,35% van het aankoop bedrag.
Achteraf betalen lijkt heel gewoon, maar geldt dit ook online? De meeste betaalopties bestaan echter uit een volledige vooruitbetaling. Online achteraf betalen is in veel gevallen nog niet standaard opgenomen in de online kassa, terwijl dit juist een bekende en vertrouwde wijze van betalen is. Ook ontvangt een groot deel van de consumenten liever eerst het product alvorens te betalen. 


Op Factuur
Enkel beschikbaar voor bedrijven.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »