Artikel(en) - €0,00
Uw winkelwagen bevat nog geen items.
Bestellen
Poster blog

Het verschil tussen offset en digitaal drukken

  • Geplaatst op

Er zijn verschillende druktechnieken, maar hoe weet u wat de juiste is voor uw poster? Wat kiest u als u een keuze moet maken uit bijvoorbeeld digitaal drukken of offset. Want wat is nou eigenlijk het verschil? En welke van de twee is voor u voordelig? Dat lichten wij u toe in dit artikel. 

Poster ontwerpen? 6 tips voor een goede poster

  • Geplaatst op

Posters worden vaak ingezet bij marketing- of reclamecampagnes, omdat ze door hun grote formaat opvallen en mensen aanspreken. Vandaar dat u vaak posters tegenkomt op openbare plekken, denk aan treinstations, bushaltes en speciaal aangewezen posterlocaties, maar ook nabij een schouwburg, filmhuis of bioscoop. Met posters worden vaak nieuwe dingen of producten aangekondigd. Maar hoe kunt u uw poster eruit laten springen? Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet!  

Posterformaten en -afmetingen: welke moet ik gebruiken?

  • Geplaatst op

Posters zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zoveel keuze dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Om u te helpen bij de keuze welk posterformaat bij u past hebben wij een overzicht gemaakt met de verschillende formaten en afmetingen. Ook lichten we toe welke posters u het beste kunt kiezen voor bepaalde locaties en de functie van uw boodschap. Of u nu voor een A0 poster kiest of voor een B1 poster, het overbrengen van uw boodschap staat natuurlijk centraal. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »